NaslovnicaVijesti(VIDEO) Objavljene šokantne snimke. Emiliano Sala nije trebao poginuti

(VIDEO) Objavljene šokantne snimke. Emiliano Sala nije trebao poginuti

Strani mediji su ekskluzivno objavili snimke telefonskih razgovora koji su prethodili padu aviona u kojem je 21. siječnja 2019. godine poginuo argentinski nogometaš Emiliano Sala.

On je prije tog događaja dogovorio transfer iz Nantesa u Cardiff City vrijedan 15 milijuna funti, a na putu ka novom klubu se srušio mali avion u kojem je letio.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

U tom malom avionu nalazili su se samo Emiliano Sala i pilot David Ibbotson. Avion je pronađen tek nakon tri dana u dnu Engleskog kanala. U njemu je bilo tijelo nogometaša, dok tijelo pilota nikada nije pronađeno.

Također se vodila velika istraga o toj nesreći koja je pokazala da je pilot po lošem vremenu izgubio kontrolu nad letjelicom na 1500 metara visine, te se pri brzini 424 km/h zabio u morsku površinu.

Nakon obdukcije Salinog tijela utvrđena je velika razina ugljičnog monoksida.

Na snimkama koje je objavio BBC se dobro vidi kakao Sala prolazi kroz sigurnosnu kontrolu u zračnoj luci u Nantesu. Na snimkama se može čuti kako Ibbotson prijatelju izražava sumnju u sigurnost zrakoplova kojim je stigao u Nantes po Salu.

“Poslali su me po nekog nogometaša od dvadesetak milijuna funti u ovom sumnjivom avionu. Na pola kanala prema Francuskoj sam čuo neki “bum”. Provjerio sam sve instrumente, zrakoplov je i dalje normalno letio, ali sam bio zabrinut. Na dnu zrakoplova vidio sam neku maglicu koja je, činilo mi se, ulazila iz prednjeg dijela u kabinu”.

“KAd sam letio, shvatio sam da lijeva pedala uopće nije radila. Mislim da se ovaj avion pod hitno mora vratiti u hangar. Inače ne nosim prsluk za spašavanje, ali ću ga nositi uoči sljedećeg leta. Možda je ovo zadnji put da pričamo, ha, ha.”

Ibbotskon je djelovao mnogo opuštenije od Sale koji je razgovarao sa prijateljem dok je bio u avionu. U Salinom glasu može se čuti iskreni strah.

“Stari, strah me je. Avion izgleda kao da će se raspasti svakog trenutka. Ne znam hoće li me itko tražiti ako se srušimo jer čisto sumnjam da će me naći”, rekao je Sala u zadnjoj komunikaciji s bilo kime prije nego što je zrakoplov pao.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!