NaslovnicaVijesti(VIDEO) Od repera do najboljeg mladog napadača na svijetu: Erling Haaland 2016....

(VIDEO) Od repera do najboljeg mladog napadača na svijetu: Erling Haaland 2016. godine snimio spot i pjesmu!

Prije nego što je postao jedan od najtalentovanijih mladih igrača u svjetskom nogometu, napadač Borussije Dortmund Erling Haaland je snimao pjesme na YouTubeu pod imenom FlowKingz.

Od repera do najboljeg

Tako je, dobro ste pročitali. Napadača možete vidjeti kako pjeva u singlu “Kygo jo” na njegovom zvaničnom YouTube kanalu zajedno sa dvojicom svojih prijatelja u prilično bizarnom spotu.

Sa gotovo četiri milijuna pregleda u trenutku pisanja, službeno možemo reći da Haalandova lirička prisutnost nije baš genijalna, ali je sigurno nezaboravna.

Netko je čak napravio videozapis na YouTubeu i preveo pjesmu sa norveškog na engleski jezik, pa ako želite znati što Haaland govori tog sunčanog dana 2016. godine, pogledajte ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!