NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ole Gunnar Solskjaer plakao na svom posljednjem intervju nakon otkaza u...

(VIDEO) Ole Gunnar Solskjaer plakao na svom posljednjem intervju nakon otkaza u Manchester Unitedu!

Ole Gunnar Solskjaer želio je iskoristiti priliku da izrazi svoju zahvalnost za igrače, osoblje, navijače i sve povezane s Manchester Unitedom tijekom nevjerojatno emotivnog posljednjeg intervjua.

Ole Gunnar Solskjaer plakao

Norveški trener, koji je preuzeo Old Trafford u prosincu 2018. nakon smjene Josea Mourinha, razriješen je dužnosti u nedjelju ujutro nakon razočaravajućeg poraza od Watforda (4-1).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon gotovo tri godine na čelu, Solskjaer je odlučio prenijeti poruku o odlasku svima koji su povezani s klubom. Bio je to nevjerojatno dirljiv i emotivan razgovor.

Na službenom Twitter računu kluba objavljena su dva isječka intervjua. Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci, Solskjaer je zaplakao kada je govorio o novom treneru prve momčadi Michaelu Carricku.

Također je otkrio razgovor koji je imao s Unitedovom momčadi na treningu Carringtona u nedjelju ujutro.

“Kao što sam im i jutros rekao, vjerujte sebi, znate da smo bolji od ovoga. Nismo to uspjeli pokazati, ali izađite, izvucite se, uživajte biti igrač Manchester Uniteda, Liga prvaka, najveća pozornica.”

“Ako i kada pobijedite, prošli ste u sljedeći krug, Michael će biti glavni. Michael, imam krajnje poštovanje, volim Michaela.”

“Sada postajem emotivan jer je on vrhunski… bit će dobro. Gledat ću ih i podržavati ih.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!