NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo je glavni razlog zbog kojeg Guardiola nije osvojio Ligu prvaka...

(VIDEO) Ovo je glavni razlog zbog kojeg Guardiola nije osvojio Ligu prvaka već devet godina!

Pep Guardiola se slaže sa tvrdnjama da nije osvojio Ligu prvaka posljednjih godina zbog toga što Lionel Messi, Xavi Hernandez i Andres Iniesta nisu u njegovoj ekipi.

Ovo je glavni razlog

Katalonac je dva puta u tri godine osvojio ovo natjecanje tijekom svoje blistave karijere u Barceloni, ali sada je prošlo devet godina otkako je to uradio posljednji put.

Mogao je stići samo do polufinala u Bayernu, dok je ispao u četvrtfinalnoj fazi u svakoj od četiri godine otkako vodi City – najnoviji poraz je bio protiv Lyona u Lisabonu sa 3-1.

Postoji čitav niz različitih čimbenika i detalja zašto nije uspio u Europi – mnogi tvrde da je Guardiola jednostavno bio u Barci, jer je imao nabolje igrače na svijetu u svom apsolutnom vrhuncu.

Ali zanimljivo je da je i sam Guardiola rado priznao koliko je imao sreće da upravlja takvim igračima.

Upitan o tvrdnji na svojoj konferenciji za novinare nakon utakmice, 49-godišnjak je odgovorio: “Potpuno se slažem s njima!

“Kad sam bio tamo, puno sam puta rekao da pobjeđujemo jer imam nevjerojatne igrače. Ali imao sam i u Minhenu, i u Manchesteru. U Barceloni sam bio sretan momak, žao mi je! Slažem se s njima.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!