NaslovnicaVijestiVIDEO: Pogledajte Haalandovu reakciju kada mu je navijač Man Uniteda rekao da...

VIDEO: Pogledajte Haalandovu reakciju kada mu je navijač Man Uniteda rekao da je na pogrešnoj strani grada

Erling Haaland razmijenio je riječi s navijačem Manchester Uniteda koji mu je rekao da je prešao na ‘pogrešnu stranu Manchestera’ dok je hodao ulicom.

Ovaj 22-godišnjak pridružio se Manchester Cityju iz Borussije Dortmund u transferu vrijednom 51,2 milijuna funti tijekom ljeta i već ima 10 golova u šest utakmica Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prethodnih godina, United se natjecao za Haalandov potpis i bio je blizu potpisivanja ugovora 2020. Ipak, odlučio se pridružiti Dortmundu i ostalo je povijest.

Neki navijači to još uvijek nisu preboljeli, a jedan je odlučio popričati s Haalandom dok je bio vani.

“Erling, došao si na pogrešnu stranu Manchestera”, vikao je obožavatelj. Tada je Haaland odgovorio: “Ovdje me vole! Da, ovdje me vole!”

Haaland je tada zamoljen da se pridruži Unitedu sljedeće sezone i on je nastavio hodati, ne odgovarajući na pitanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!