NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Inter proslavio naslov prvaka!

(VIDEO) Pogledajte kako je Inter proslavio naslov prvaka!

Inter je trijumfirao nad gradskim rivalom Milanom rezultatom 2:0 u utakmici 33. kola talijanske Serie A prije tjedan dana, što je utrljalo put prema osvajanju 20. naslova prvaka Italije u klupskoj povijesti. Sada će Inter ponosno nositi dvije zvjezdice iznad svog grba na dresu, a pruža im se i prilika da proslave ovaj povijesni uspjeh pred vjernim navijačima Milana.

Jučer su na svom terenu pobijedili Torino rezultatom 2:0, a nakon utakmice uslijedila je službena proslava osvajanja naslova prvaka koja je preplavila ulice i trgove Milana. Ova slavlja će zasigurno potrajati duboko u noć, a evo kako je izgledala atmosfera na glavnom milanskom trgu, Piazza del Duomo.

Inter fans celebrate at Piazza Duomo. It looks spectacular.
byu/ForzaInter_1908 inFCInterMilan

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!