NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Inter proslavio naslov prvaka!

(VIDEO) Pogledajte kako je Inter proslavio naslov prvaka!

Inter je trijumfirao nad gradskim rivalom Milanom rezultatom 2:0 u utakmici 33. kola talijanske Serie A prije tjedan dana, što je utrljalo put prema osvajanju 20. naslova prvaka Italije u klupskoj povijesti. Sada će Inter ponosno nositi dvije zvjezdice iznad svog grba na dresu, a pruža im se i prilika da proslave ovaj povijesni uspjeh pred vjernim navijačima Milana.

Jučer su na svom terenu pobijedili Torino rezultatom 2:0, a nakon utakmice uslijedila je službena proslava osvajanja naslova prvaka koja je preplavila ulice i trgove Milana. Ova slavlja će zasigurno potrajati duboko u noć, a evo kako je izgledala atmosfera na glavnom milanskom trgu, Piazza del Duomo.

Inter fans celebrate at Piazza Duomo. It looks spectacular.
byu/ForzaInter_1908 inFCInterMilan

Najnovije vijesti

Wayne Rooney objasnio što je Unitedu potrebno da vrati staru slavu

0
Dok Manchester United prolazi kroz izazovnu sezonu, postoji nada da mogu okrenuti svoju sudbinu pobijedivši Manchester City u finalu FA kupa. No, ako ne...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!