NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao susret Salaha i Ramosa u Dubaiju

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao susret Salaha i Ramosa u Dubaiju

Mohamed Salah i Sergio Ramos susreli su se na dodjeli nagrade Global Soccer Awards 2022 u Dubaiju, četiri godine nakon Ramosovog neslavnog prekršaja nad Salahom u finalu Lige prvaka.

Egipatski napadač nedavno je to označio kao “najgori trenutak u svojoj karijeri”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prvom poluvremenu finala Lige prvaka 2018. godine između Liverpoola i Real Madrida, Salah je bio prisiljen napustiti teren u suzama zbog ozljede ramena nakon sudara sa braničem.

Los Blancosi su osvojili najprestižniju europsku nagradu nakon pobjede od 3-1 protiv momčadi Jurgena Kloppa na stadionu Olimpiyskiy, ali je taj incident koji je uključivao Ramosa i Salaha u prvom poluvremenu zauzeo naslovnice.

Ramos je dobio ogromnu reakciju zbog ovog prekršaja od navijača Liverpoola, s postavljenom peticijom kojom se traži da bude kažnjen jer je “namjerno ozlijedio” njihovog igrača.

Od tog dana u Ukrajini, par se susreo nekoliko puta.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!