NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je James Rodriguez poludio kada je bez razloga dobio...

(VIDEO) Pogledajte kako je James Rodriguez poludio kada je bez razloga dobio crveni karton!

James Rodriguez je imao frustrirajuće poslijepodne za Al-Rayyan nakon bizarnog crvenog kartona u njihovom porazu od Al-Arabija (2-1) u subotu, kako je izvijestio The Mirror.

Pogledajte kako je James

30-godišnjak je igrao svoj treći nastup za momčad iz Katarske Stars League i ima svako pravo da se osjeća oštećenim nakon dvije čudne sudačke odluke.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kolumbijac je prvo dobio žuti karton unatoč tome što je na njemu napravljen prekršaj na rubu kaznenog prostora, duel zbog kojeg se grčio od bolova na travnjaku.

Kada je krenuo da izvede slobodni udarac, dobio je žuti karton unatoč tome što nije sudjelovao u gužvi koju su igrači napravili nakon prekršaja nad njim.

Bivši igrač Real Madrida ljutito je protestovao kod suca i nakon toga dobio drugi žuti karton. Na snimci se vidi kako ofanzivni veznjak sarkastično plješće sucu dok je izlazio sa terena.

James Rodriguez se preselio na Bliski istok u rujnu nakon što je isključen iz Evertona nakon dolaska Rafaela Beniteza na mjesto menadžera.

Španjolac je aludirao na Rodriguezovu sklonost ozljedama kao jedan od glavnih razloga njegovog odlaska.

Rodriguez je do sada u tri utakmice za Al-Rayyan postigao jedan gol.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!