NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Joao Cancelo ignorira Cristiana Ronalda na treningu portugalske reprezentacije

(VIDEO) Pogledajte kako Joao Cancelo ignorira Cristiana Ronalda na treningu portugalske reprezentacije

Pojavio se cijeli video Joaa Cancela kako očito ignorira Cristiana Ronalda tijekom treninga portugalske momčadi. Kraća verzija snimke postala je viralna u utorak na kojoj se vidi kako ljutiti Cancelo ignorira Ronalda. Ovo se dogodilo nakon što je objavljen ekplozivan intervju 37-godišnjaka sa Piersom Morganom.

Tijekom osuđujućeg intervjua, Ronaldo je osudio Manchester United, bivšeg menadžera Ralfa Rangnicka, sadašnjeg Erika ten Haga i bivše suigrače Waynea Rooneya i Garyja Nevillea.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte rekao je da se osjeća izdanim od strane kluba i optužio je United da nije pokazao empatiju tijekom, kako je Ronaldo opisao, najtežeg razdoblja u svom životu.

Otkad su isječci intervjua izašli, Ronaldo se pridružio svojim suigračima iz Portugala dok se pripremaju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ronaldo je dospio na naslovnice nakon što je njegovo rukovanje s kolegom iz Uniteda Brunom Fernandesom opisano kao ledeno, no kasnije je otkriveno da je snimka izvučena iz konteksta.

Kada je prvi dio incidenta između Cancela i Ronalda postao viralan, mnogi su spekulirali da je bek Manchester Cityja izgubio poštovanje prema svom kapetanu nakon kontraverznog intervjua.

Međutim, cijeli video incidenta dokazuje suprotno.

Na snimci se vidi kako je Cancelo bio uznemiren dok je pokušavao vratiti loptu napadaču Atletico Madrida Joau Felixu, nakon što je napravio prekršaj na Felixu, Cancelo je frustrirano razbio loptu.

Ronaldo je u tom trenutku odlučio krenuti preko beka u pokušaju da ga smiri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!