NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte što je Pepe radio nakon što je Ronaldo sinoć postigao...

(VIDEO) Pogledajte što je Pepe radio nakon što je Ronaldo sinoć postigao gol za pobjedu!

Portugalska reprezentacija je sinoć u nevjerojatnoj utakmici ostvarila pobjedu protiv Republike Irske (2-1), te zadržali svoju prvu poziciju u skupini A.

Pogledajte što je Pepe

Irska je povela sa golom Egana u 45. minuti, nakon čega je Ronaldo pola sata kasnije izjednačio rezultat, točnije u 89. minuti. Nakon toga u šestoj minuti nadoknade, Ronaldo postiže još jedan pogodak glavom za pobjedu svog tima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Time je prestigao Alija Daeija na ljestvici najbolji reprezentativnih strijelaca. Igrači Portugala su poludjeli. Cristiano je skinuo dres i otrčao pred navijače, a za njim su krenuli i svi suigrači.

U tim trenucima je Pepe dotrčao do njega i onda zagrlio i zaštitara koji se držao rukama za ogradu kako ga igrači Portugala ne bi oborili. Zaštitar je i pored toga uživao sa igračima, te zajedno sa njima u divnom trenutku proslavio pobjedu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!