NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rennes naljutio lokalne stanovnike: U 3 ujutro puštali himnu Lige prvaka!

(VIDEO) Rennes naljutio lokalne stanovnike: U 3 ujutro puštali himnu Lige prvaka!

Stade Rennais je proslavio kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone puštanjem himne tog natjecanja u 3 sata ujutro – što je frustriralo okolne stanovnike.

Rennes naljutio

Rennes je završio Ligue 1 na trećem mjestu ove sezone prije završetka sa još deset utakmica preostalih, međutim, prekinuta je zbog pandemije koronavirusa.

Ta trećeplasirana završnica, zajedno sa Sevillom i Shakhtarom koji su sinoć stigli do polufinala Europske lige, osigurala im je automatski prolazak u grupne faze Lige prvaka.

To je ogroman posao za klub, posebno nakon dvije uzastopne godine u Europskoj ligi – prekretnica je bila proslavljena na poseban način.

U ranim jutarnjim satima u srijedu, himna Lige prvaka puštena je na stadionu Rennesa Roazhon Parku koja se vrtila 15 minuta, a snimci su se pojavili na društvenim mrežama.

Zašto je netko iz sustava pustio pjesmu od koje se svi naježimo nasumično u srijedu ujutro?

Pa, ispada da su se igrači i osoblje okupili na terenu zbog neke proslave koja nije bila baš tako privatna kao što su se nadali.

“Imali smo mali događaj na stadionu sa zaposlenicima i nekim igračima”, rekao je predsjednik Rennesa.

“To smo uradili među članovima Stade Rennaisa, sa najvećim poštivanjem sanitarnih uvjeta koji su na snazi. Bila je to lijepa večer, sa fantastičnim ishodom.”

Izgleda da lokalnim stanovnicma koji žive blizu stadiona nije bilo svejedeno što ih je himna Lige prvaka probudila, ali ne možete baš podnijeti tužbu na buku kad se radi o glazbenom snimku europskog nogometa, zar ne?

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!