NaslovnicaVijesti(VIDEO) Salahu tokom posta dali bocu vode, a njegova reakcija oduševila

(VIDEO) Salahu tokom posta dali bocu vode, a njegova reakcija oduševila

Liverpool je u subotu izgubio od Manchester Cityja s rezultatom 4:1 na Etihadu u 29. kolu engleskog Premiershipa, a sada se priča o potezu koji se dogodio na klupi za rezervne igrače.

Egipćanin je poznat kao jedan od sportaša koji prakticira islam, što dokazuje svaki put kada padne na sedždu nakon postignutog gola. Na utakmici protiv Građana, pokazao je koliko vodi računa o vjeri, kada mu je jedan od pomoćnih trenera dodao bocu vode, koju je on sklonio sa strane, jer je postio.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon ove utakmice Redsi su pali na osmo mjesto ligaške tabele i trenutno zaostaju osam bodova za četvrtoplasiranim Manchester Unitedom koji drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Jedna od svijetlih točaka na Etihadu u momčadi Redsa bio je upravo Mohamed Salah koji je doveo Engleze u vodstvo golom u 17. minuti, a onda je Liverpool pokleknuo.

Podsjetimo, Salah je ove sezone, gledajući sva natjecanja, odigrao 38 utakmica za Liverpool. Postigao je 21 gol, uz deset asistencija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!