NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sergio Ramos napao Leandra Paredesa, bili su suigrači prije tjedan dana

(VIDEO) Sergio Ramos napao Leandra Paredesa, bili su suigrači prije tjedan dana

PSG ugostio je Juventus u susretu prvog kola skupine H Lige prvaka i u tom susretu umijećem i golovima Kyliana Mbappea slavio s 2:1.

Susret su naguravanjem obilježili i dojučerašnji suigrači Sergio Ramos i Leandro Paredes, a ostali su ih morali razdvajati kako naguravanje ne bi preraslo u tučnjavu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši kapetan Real Madrida Ramos agresivno je digao ruke na Paredesa koji ga je odgurnuo. Španjolac je zbog svojih postupaka dobio žuti karton.

Paredes je 31. kolovoza poslan iz PSG-a u Juventus na jednogodišnju posudbu nakon koje će talijanski klub imati pravo otkupa njegovog ugovora.

Tako je do prije samo nekoliko dana dijelio svlačionicu s Ramosom s kojim se u utorak navečer verbalno i fizički obračunao. Reagirali su suigrači i sudac kako bi spriječili veći sukob.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!