NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sinoćnja pobjeda Uniteda ostala u sjeni Ronaldovog sramotnog poteza

(VIDEO) Sinoćnja pobjeda Uniteda ostala u sjeni Ronaldovog sramotnog poteza

Nogometaši Manchester Uniteda sinoć su u derbiju 12. kola Premiershipa savladali Tottenham rezultatom 2:0, no nakon utakmice najviše se pričalo o potezu Cristiana Ronalda koji nije ulazio u igru.

Ronaldo je utakmicu započeo na klupi za rezervne igrače, a nakon vodstva od 2:0 golovima Freda u 47. i Fernandesa u 69. minuti, svi navijači na Old Traffordu očekivali su da će trener Erik ten Hag uvesti Portugalca u utakmicu. Ronaldo se zagrijavao sa suigračima, ali uzalud. Prvo je McTominay u 76. minuti zamijenio Antonyja, a kada su u 87. minuti umjesto Sancha i Casemira u igru ​​ušli Elanga i Eriksen, Ronaldo se iznervirao.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je Ten Haag imao na raspolaganju još dvije izmjene, Ronaldo očito više nije želio trpjeti tretman koji smatra da ne zaslužuje te je u 89. minuti odlučio samovoljno napustiti utakmicu i otići u svlačionicu. Ovaj Ronaldov potez razbijesnio je mnoge navijače Uniteda koji su na društvenim mrežama žestoko osudili njegovo ponašanje, a očekuje se i reakcija Ten Haga.

“Vidio sam Ronalda u svlačionici nakon utakmice, ali nisam razgovarao s njim. Sutra ću to riješiti, večeras slavimo”, rekao je Ten Hag sinoć nakon utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!