NaslovnicaVijesti(VIDEO) Snimak koji pokazuje zašto nema smisla napadati Sergija Busquetsa!

(VIDEO) Snimak koji pokazuje zašto nema smisla napadati Sergija Busquetsa!

Video koji pokazuje zašto nema smisla napadati veznjaka Barcelone Sergija Busquetsa pokupio je milijune pregleda na YouTubeu.

Snimak koji pokazuje

Ovaj 32-godišnjak i dalje ima ogroman utjecaj i na klub i na zemlju na sredini terena, a za mnoge i dalje ostaje jedan od najboljih i najcjenjenijih igrača svjetskog nogometa.

Bivši španjolski menadžer Vincente del Bosque, koji je proveo osam godina vodeći njega i reprezentaciju, jednom je rekao: “Gledate utakmicu, ne vidite Busquetsa. Gledate Busquetsa, vidite cijelu utakmicu.”

To je savršena analogija za obrambenog veznjaka. Ne postiže vam golove ili asistencije, ali toliko je važan kotačić u momčadi. Sve prati i vidi nekoliko sekundi prije nego bilo tko drugi na terenu.

Steven Gerrard je jednom rekao da je Busquets apsolutna noćna mora protiv kojega je teško igrati, dok je Rio Ferdinand tvrdio da može igrati u papučama i opet bi dobro igrao.

Španjolcu je sve tako lako, a ovaj video na YouTubeu, koji je pregledan više od tri milijuna puta, dokazuje zašto ga je tako teško napadati u veznom redu.

Samo pogledajte donji isječak. “Što se tiče njegovog driblinga, on je u osnovi Messi od 182 centimentra koji ne može trčati, ali nekako ima sposobnost usporiti vrijeme,” rekao je jedan korisnik – druga velika analogija.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!