NaslovnicaVijesti(VIDEO) Snimak Messijevog nezalaganja postao viralan

(VIDEO) Snimak Messijevog nezalaganja postao viralan

Lionel Messi, s nevjerojatnom karijerom, dominira kao glavni kandidat za osvajanje Zlatne lopte, najprestižnijeg individualnog nogometnog priznanja na svijetu, koje će biti dodijeljeno sljedeći tjedan.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovaj argentinski virtuoz se već sedam puta okitio ovom nagradom, no osma bi mu nagrada mogla stići zahvaljujući sjajnom uspjehu s PSG-om i povijesnoj pobjedi s argentinskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu. Unatoč tome, postoje i neki aspekti koje njegovi obožavatelji kritiziraju.

Tijekom susreta u kojem je Messi predvodio Inter Miami na gostovanju kod Charlottea, jedan od prisutnih navijača s tribina zabilježio je dio utakmice u kojem je Inter Miami poražen rezultatom 0:1. U videu se može vidjeti Messi kako šeće terenom dok njegovi suigrači trče, a snimka je postala viralna na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije i komentare.

Dok neki tvrde da se već dulje vrijeme Messi tako uključuje u utakmice, štedeći svoju energiju i zatim briljantnim potezima rješava situaciju, drugi ističu kako ovo nije ispravan način igranja te da se ne bi trebalo omalovažavati napore suigrača. Viralni video privukao je pozornost milijuna ljudi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!