NaslovnicaVijesti(VIDEO) Šta bi Barca bez njega? Senzacionalni Messi ponovo spasio Barcelonu sa...

(VIDEO) Šta bi Barca bez njega? Senzacionalni Messi ponovo spasio Barcelonu sa tri maestralne asistencije!

Lionel Messi još je jednom spasio Barcelonu u susretu protiv Betisa. Argentinac je ponovo bio ključni igrač ekipe i postavlja se pitanje kako će Barca izgledati bez njega.

Messi postavio ultimatum Barceloni: Ostat će u klubu samo ako mu ispune ovu želju!

Lionel Messi još je jednom stupio na glavnu pozornicu i još jednom se pobrinuo za nova tri boda Barcelone. Iako se ovaj put nije upisao kao strijelac, on je ponovo bio u centru pažnje nakon pobjede Barcelone od 3:2 nad Betisom a prva zvijezda Katalonaca je upisao čak tri asistencije.

(VIDEO) Savršena najava u novom klubu: Pogledajte kako je Christian Eriksen pogodio prečku sa 30 metara!

Frenkie de Jong je izjednačio rezultat na 1:1, pri kraju prvog poluvremena Busqets je izjednačio rezultat na 2:2, a tačku na “i” postavio je Clement Langlet na još jednu maestralnu asistenciju Messija. Fantastičnu predstavu fudbalskog velemajstora možete pogledati na videu ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!