NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sudac iz Engleske koji je 'zaboravio brojati do deset' postao viralan!

(VIDEO) Sudac iz Engleske koji je ‘zaboravio brojati do deset’ postao viralan!

Sudac Seb Stockbridge urnebesno je “zaboravio kako brojati do deset” kad je sudio utakmicu Doncaster Roversa protiv Oxford Uniteda na dan Nove godine.

Oxford je dobio slobodni udarac neposredno izvan kaznenog prostora, a Stockbridge je odbrojavao korake između lopte i zida.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Međutim, sudac je brojao samo sedam koraka i poprskao travnjak kako bi signalizirao gdje treba biti zid, što je na zgrozilo igrače iz Oxforda.

Cijeli video možete pogledati u nastavku.

Zabavno je vidjeti kako se Roversovi igrači kreću sa svoje orginalne pozicije prema liniji suca.

Međutim, krilni igrač Oxforda James Henry bio je bijesan na suca i odredio  je distancu kako bi pokazao njegovu grešku.

Branič John Mousinho je također izrazio svoje nezadovoljstvo Stockbridgeu.

Unatoč tome, dužnosnik se nije predomislio i Tariqe Fosu morao je izvesti slobodan udarac gdje mu je položaj zida bio mnogo bliži nego inače.

Oxfordovi navijači izgledali su izbezumljeno, a sigurno ćemo ih čuti kako odbrojavaju sučeve korake sljedeći put kada prime slobodan udarac.

Evo kako je Twitter reagirao:

Doncaster je kasnije pobijedio u ovoj utakmici sa 1-0, ali nikada nećemo znati da li bi bio gol iz slobodnog udarca da je zid bio nešto dalji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!