NaslovnicaVijesti(VIDEO) Trenutak kada je Cristiano Ronaldo po prvi put izveo svoju poznatu...

(VIDEO) Trenutak kada je Cristiano Ronaldo po prvi put izveo svoju poznatu ‘SIUU’ proslavu u 2008. godini!

Cristiano Ronaldo je svoju slavnu proslavu ‘SIUU’ usavršava od 2013. godine, no prva inkarnacija toga došla je 2008. tijekom utakmice Manchester Uniteda.

Ovih dana nije samo Ronaldo taj koji slavi na ovaj način, jer mu se u tome pridružuju i vjerni navijači sa tribina. Petostruki osvajač Zlatne lopte je na ovaj način svoje golove slavio u posljednjih osam godina, kada je to počeo raditi u Real Madridu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, sada je postalo jasno da je 36-godišnjak prvi put napravio verziju sada već kultne proslave još 2008. godine, u svom prvom boravku na Old Traffordu.

Podijeljena je snimka na kojoj se vide isti pokreti tijelom, ali se nije čuo uzvik ‘SIUU’, nakon što je zabio pogodak protiv Newcastlea u pobjedi od 6-0 prije 13 godina. Tijekom godina ga je usavršio.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!