NaslovnicaVijesti(VIDEO) Trenutak kada se Luka Modrić ozlijedio na treningu Real Madrida!

(VIDEO) Trenutak kada se Luka Modrić ozlijedio na treningu Real Madrida!

Luka Modrić se ozlijedio na treningu Real Madrida i večeras će propustiti utakmicu protiv Cadiza u gostima.

Jedan od najboljih igrača Reala i reprezentacije Hrvatske ozlijedio se na zagrijavanju. Suigrači su mu dodali loptu, ali se on u jednom trenutku uhvatio za leđa i odmakao od njih, te je Marcelo odmah reagirao i zvao liječničku pomoć.

Ozljeda hrvatskog kapetana veliki je udarac za Real Madrid, jer je Modrić ključni igrač momčadi koja se bori za titulu kako u Španjolskoj, tako i u Europi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!