NaslovnicaVijesti(VIDEO) VAR pogriješio za ofsajd - Juventusu ukraden gol?

(VIDEO) VAR pogriješio za ofsajd – Juventusu ukraden gol?

U Juventusu su sinoć bili bijesni nakon utakmice i remija (2:2) kod kuće protiv Salernitane. Momčad Massimiliana Allegrija gubila je 2:0, potom je uspjela izjednačiti, a na kraju utakmice pogodak Poljaka Arkadiusza Milika poništen je nakon intervencije VAR-a.

Prema novim snimkama koje su se pojavile, čini se da je VAR pogriješio, odnosno da je Antonio Candreva bio najbliži golu, a ne Leonardo Bonucci, kako je sudila VAR videotehnologija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sky Sport Italia objavio je snimku kamere koja sugerira da je u trenutku Milikova udarca Candreva bio na 2,9 metara od gol-linije i spriječio samo izvođenje kornera, a Bonucci na 3,42 metra.

To bi značilo da nije bio u ofsajdu, ali Serie A je nakon utakmice rekla da je linija povučena da bi se odlučila da li je Bonuccijeva ofsajd pozicija uzela u obzir Candrevu.

“VAR ima specifičan algoritam koji uzima u obzir kutove kamera kako bi izračunao točniju poziciju na terenu, dok kamera Sky Italije to ne može potvrditi”, rekli su čelnici lige.

“Nisam bio uključen u aktivnu igru. Nakon utakmice mi je sudac objasnio da sam bio uključen, ali moja pozicija nije smetala potencijalnoj obrani. Tako kaže pravilo”, rekao je nakon utakmice bijesni Bonucci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!