Villareal zamjenu za Bakambua pronašao upravo u Kini… I to kakvu zamjenu!

Španjolski prvoligaš Villareal ekspresno je pronašao i već potpisao zamjenu za Cedrica Bakambua, koji nije mogao ostati nijem na zov silnih milijona iz daleke Kine, te se je kao što je već poznato već preselio u Kinu, tačnije Beijing Guaoan. Villareal je već pronašao njegovu zamjenu, te su potpisali ugovor sa njim, a novi napadač stiže upravo iz Kine.

zamjenu za Mukambua

Španjolski prvoligaš Villarreal će sezonu nastaviti s novim napadačem u svojoj ekipi. Cedric Bakambua, koji se je već preselio u Peking Guoanu za 40 milijuna eura, pokušat će zamjeniti 23-godišnji kolumbijski reprezentativac Roger Martinez, koji se u Španjolsku seli upravo iz Kine.

Martinez iza sebe ima vrlouspješnu sezonu u dresu Jiangsu Suninga, gdje je postigao 17 golova u 30 nastupa, a njegov transfer mogao bi biti vrijedan čak 15 milijuna eura, što je sitiniš ako uzmemo u obzir koliko je novca dobio Villareal za Bakambua.

>> Evo što je Luis Suarez uradio prije nego što je Philippe Coutinho stigao u Barcelonu?

Iz Villarreala su izvijestili da će Martinez imati status posuđenog igrača do kraja sezone, a ugovor također sadrži gore navedeni iznos u slučaju konačnog otkupa. Nije poznato da li Villareal na kraju sezone mora otkupiti ugovor Kolumbijca, no ukoliko se pokaže kao dostojna zamjena, otkup ne bi trebao biti doveden u pitanje.

U Villarrealu će tako u budućnosti računati na kolumbijski napadački tandem, jer Martinezov sunarodnjak Carlos Bacca igra važnu ulogu u vrhu napada Žute podmornice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.