NaslovnicaVijestiVillareal zamjenu za Bakambua pronašao upravo u Kini... I to kakvu zamjenu!

Villareal zamjenu za Bakambua pronašao upravo u Kini… I to kakvu zamjenu!

Španjolski prvoligaš Villareal ekspresno je pronašao i već potpisao zamjenu za Cedrica Bakambua, koji nije mogao ostati nijem na zov silnih milijona iz daleke Kine, te se je kao što je već poznato već preselio u Kinu, tačnije Beijing Guaoan. Villareal je već pronašao njegovu zamjenu, te su potpisali ugovor sa njim, a novi napadač stiže upravo iz Kine.

zamjenu za Mukambua

Španjolski prvoligaš Villarreal će sezonu nastaviti s novim napadačem u svojoj ekipi. Cedric Bakambua, koji se je već preselio u Peking Guoanu za 40 milijuna eura, pokušat će zamjeniti 23-godišnji kolumbijski reprezentativac Roger Martinez, koji se u Španjolsku seli upravo iz Kine.

Martinez iza sebe ima vrlouspješnu sezonu u dresu Jiangsu Suninga, gdje je postigao 17 golova u 30 nastupa, a njegov transfer mogao bi biti vrijedan čak 15 milijuna eura, što je sitiniš ako uzmemo u obzir koliko je novca dobio Villareal za Bakambua.

>> Evo što je Luis Suarez uradio prije nego što je Philippe Coutinho stigao u Barcelonu?

Iz Villarreala su izvijestili da će Martinez imati status posuđenog igrača do kraja sezone, a ugovor također sadrži gore navedeni iznos u slučaju konačnog otkupa. Nije poznato da li Villareal na kraju sezone mora otkupiti ugovor Kolumbijca, no ukoliko se pokaže kao dostojna zamjena, otkup ne bi trebao biti doveden u pitanje.

[su_bonus]

U Villarrealu će tako u budućnosti računati na kolumbijski napadački tandem, jer Martinezov sunarodnjak Carlos Bacca igra važnu ulogu u vrhu napada Žute podmornice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!