NaslovnicaVijestiVinicius Junior odbio zahtjev Real Madrida da promijeni broj na svom dresu

Vinicius Junior odbio zahtjev Real Madrida da promijeni broj na svom dresu

Vinicius Junior odlučio odbiti ponudu Reala Madrida da u sljedećoj sezoni nosi dres s brojem sedam, prema objavi ESPN-a.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještaju, Vinicius Junior je zahvalio čelnicima Reala Madrida na prijedlogu da preuzme legendarni broj na dresu, ali je odlučio zadržati svoj omiljeni broj 20 koji nosi od početka karijere.

ESPN izvještava da je Real Madrid planirao oživjeti reputaciju slavne “sedmice” ponudom Viniciusu da nosi taj broj, koji su nakon odlaska Cristiana Ronalda nosili Mariano Diaz i Eden Hazard, ali nisu uspjeli ispuniti očekivanja. Eden Hazard je doveden kao jedno od najvećih pojačanja, ali nije opravdao svoju cijenu i potpuno je podbacio u svojim nastupima.

Evidentno je da Hazard nije u planovima trenera Carl Ancelottija, iako se stalno iznova dokazuje kako je spreman i motiviran za igru u Realu. Iako trenutno nosi dres broj sedam, ove sezone je odigrao samo sedam utakmica i postigao samo jedan pogodak, protiv Celtica u Ligi prvaka.

Vinicius je trenutno jedan od najcjenjenijih igrača u momčadi Reala, s tržišnom vrijednošću od 120 milijuna eura, prema podacima s Transfermarkta. Ove sezone igrao je u 41 utakmici u svim natjecanjima, postigao 19 golova i pružio 11 asistencija, što potvrđuje njegovu kvalitetu i važnost za klub.

Real će vjerojatno biti oprezan u odabiru novog igrača koji će nositi dres s brojem sedam nakon neuspjeha s Hazardom, dok se navodi da bi Kylian Mbappe mogao biti taj novi igrač koji će tražiti upravo taj broj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!