NaslovnicaVijestiViše nije nemoguće: Wenger opasno prijeti Kovaču!

Više nije nemoguće: Wenger opasno prijeti Kovaču!

Došao je ponedjeljak, a razočaranje u ekipi Bayerna ništa nije manje nego u subotu. Uprava kluba više ne vjeruje Niki Kovaču i otkaz je gotrovo pa siguran. Ko bi mogao preuzeti vodstvo tima? Arsene Wenger ima sve jače argumente za tu poziciju.

Budući da je zaostatak za ekipom Dortmunda sve veći i veći, te da nema nikakvog napretka u igri Bayerna, Niko Kovač na Allianz Areni ima sve manje saveznika. Pozicija Kovača već dugo vremena je naizvjesna, ali tako neizvjesna još nije bila. Kap koja je prelila čašu bio je remi protiv Fortne u subotu.

OTKRIVENO: Evo što je Costa rekao Griezmannu nakon što je Francuz stao na stranu Umtitija u jednom od sukoba!

Kako nastaviti dalje? Ovo je ključno pitanje za svakoga ko je na ovaj ili onaj način povezan s Bayernom, trenutno tek petim klubom njemačke Bundeslige. Jedan od potencijalnih odgovora nude neki njemački mediji koji traže kandidata za nasljednika Kovača. Oni optimističniji sanjaju o Zinedine Zidaneu, oni malo realniji pak o Arsenu Wengeru.

Wenger jedva čeka novi projekt. Hoće li to biti Bayern? Možda. Ovo nije prvi put da bavarci koketiraju s njim. Wenger, iako mnogi to ne znaju, govori njemački, zna sa zvijezdama i vrhunski je trener. Sve to uz činjenicu da je trenutno slobodan, mu ide u prilog, kao i činjenica da Bayern u ovom trenutku daleko atraktivniji od oslabljenog AC Milana, koji je također zainteresiran za njega.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!