NaslovnicaVijestiVraća se u London? Lampard je u drugoj ligi dokazao da je...

Vraća se u London? Lampard je u drugoj ligi dokazao da je zreo za preuzimanje Chelseaja!

Maurizio Sarri će se, ako je vjerovati glasinama iz Italije, oprostiti od klupe Chelseaja, gdje je sve spremno za povratak legende, možda čak i najvećeg nogometaša u povijesti kluba.

Lampard dovodi

Pred Chelseajem je vrlo burno ljeto, koje može donijeti mnoge velike promjene. Najveći hendikep je činjenica da Chelsea nema pravo na kupnju novih igrača zbog kazne Fife, što će biti posebno velik problem ako klub napuste Eden Hazard i Gonzalo Higuain. Chelsea se nada da može uvjeriti Hazarda da ne ode u Real Madrid, dok Higuain nije oduševio u Londonu i Chelsea ga ne namjerava kupiti.

SOLSKJAER PRONAŠAO ZAMJENU ZA LUKAKUA: Stiže napadač iz Francuske za 50 miliona!

Druga velika promjena se očekuje na trenerskoj stolici. Mediji u Italiji već nekoliko dana predviđaju da će vlasnik kluba, Roman Abramovič, otpustiti trenera Maurizia Sarri bez obzira na finalnu utakmicu Europske lige, te da bi klub trebao imati potpuni konsenzus o tome da bi Talijana na vrućoj stolici trebao zamijeniti Frank Lampard.

U svojoj debitantskoj sezoni, Lampard je doveo svoj Derby County u finale razigravanja za plasman u Premier ligu, gdje će snage odmjeriti s Astonom Villom. Utakmica na Wembleyu mogla bi biti njegova posljednja na klupi u Derbyz, dok talijanski Sport Mediaset tvrdi da je njegov povratak u Chelsea već dogovoren.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!