NaslovnicaVijestiVraćaju se unatoč Koroni: Zbog velikih gubitaka u Premier ligi planiraju povratak...

Vraćaju se unatoč Koroni: Zbog velikih gubitaka u Premier ligi planiraju povratak i to uskoro!

U engleskoj Premier ligi ne mogu donijeti odluku o nastavku prvenstva a za to će im trebat dopuštenje vlade, zdravstva i pristanak igrača. Ali ideja da se nastavi Premier liga je već zaživila i mogla bi se uskoro dogoditi.

U engleskoj Premier ligi svjesni su što bi značilo kada ne bi završili sezonu. Kao rezultat toga, u tijeku su aktivnosti za vraćanje nogometnih terena u najjačoj engleskoj ligi u funkciju, prenosi Daily Mail.

Dani Ceballos ne želi ostati u Arsenalu: Napušta Real Madrid, ali odlazi u slabiji klub od Topnika!

U petak će o tome govoriti predstavnici svih 20 klubova, ali za ponovno pokretanje lige (bez gledatelja na tribinama, naravno), to je osnovna ideja, im treba suglasnost vlade, zdravstvenih radnika i naravno samih igrača i trenera klubova.

Klubovima se žuri. Gubici se povećavaju iz dana u dan, a TV prava ističu krajem srpnja. Naravno, bilo bi dobrodošlo ponovno igrati nogomet tokom pregovora za potpisivanje novog ugovora, a u Premier ligi to planiraju učiniti početkom svibnja. U tom bi slučaju liga završila sredinom srpnja.

Međutim, ako se utakmice ne odigraju, TV partneri BT Sport i Sky Sports zadržat će 762 milijuna funti. Oba partnera žele brzi odgovor klubova.

Za sada je nastavak sezone početkom svibnja samo ideja koju klubovi žele realizirati kako bi dobili TV novac, bez kojeg će im biti teško isplatiti plaće i otplatiti druge troškove.

Premier liga je sezonu odgodila do 30. travnja, ali još nije odredila novi datum početka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!