NaslovnicaVijestiVRHUNSKO POJAČANJE: Real Madrid pronašao alternativu za Edena Hazarda!

VRHUNSKO POJAČANJE: Real Madrid pronašao alternativu za Edena Hazarda!

Eden Hazard glavna je transfer meta Zidanea i Real Madrida u ljetnom transfer roku. Ipak, morat će se pošteno potruditi da ga dovedu a ne isključuje se mogućnost da Belgijanac ostane u Londonu. S toga su u Realu pronašli alternativu.

Dogovor postignut

Real Madrid je prethodno imenovao Edena Hazarda za svoju prvu transfer metu, ka Belgijanac je ubrzo nakon toga nasjeo na flert te počeo slati pozitivne signale u suprotnom smjeru. Kada se Zinedine Zidane vratio u Real, sve je dobilo dodatno ubrzanje, ali realizacija ovog posla bit će vrlo teška, jer je s druge strane Chelsea ne želi da se odrekne svog najboljeg igrača.

ODRIJEŠILI KESU: U Bayern dolaze dvije zvijezde za 200 miliona eura!

Londončani su već odbili ponuđenih 60 milijuna funti, te smatraju da bi trebali dobiti mnogo veću naknadu za igrača koji ima ugovor potpisan samo još za sljedeću sezonu.

Sky Sports sada izvješćuje da su u Realu ipak pronašli alternativu ukoliko bi propustili dovesti Hazarda. Očekuje se da će se Zidane tada fokusirati na brazilskog nogometaša Felipea Andersona, bivšeg igrača Lazija, koji je u srpnju prošle godine prešao West Ham u Londonu za 36 milijuna funti.

Brazilac je odigrao svih 31 ligaških utakmica ove sezone, postigao je osam golova i upisao šest asistencija, te bi se odlično uklopio u stil igre koji forsira Zidane.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!