NaslovnicaVijestiWenger: Nisam siguran da li on želi ostati u klubu

Wenger: Nisam siguran da li on želi ostati u klubu

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je danas da nije siguran da li Jack Wilshere želi ostati u klubu, ali da vjeruje da će taj nogometaš produžiti ugovor.

Britanski mediji prenijeli su da je za Wilsherea zainteresiran Wolverhampton, koji je izborio plasman u Premier ligu. Wilshere je naveo da mu je Wenger rekao da može napustiti klub na početku sezone, ali mu je uprava od tada ponudila novi ugovor.

Wenger je rekao da očekuje da će odluka biti donesena prije početka Svjetskog prvenstva, ali da 26-godišnjem nogometašu nije određen rok.

[su_premierleague]

“Ne mogu reći nikakvu novost, jer ne znam što on misli. Do sada nije potpisao ugovor, ali želimo da Wilshere ostane. Ponuđen mu je višegodišnji ugovor i nadam se da će ga potpisati u nekom trenutku.”

“Mi kao klub uvijek želimo igrači ostanu i da budu dobro plaćeni i vjerujem da se svi slažu da vrlo dobro plaćamo naše nogometaše”, naveo je Wenger, prenio je Sky.

>> Transfer glasine: Benzema ide u Englesku, bivši kapiten Arsenala preuzima klub, Kurzawa na meti velikih klubova

>> Barcelona KRADE zvijezdu VELIKOM RIVALU! Predstavnici Barce sa igračem već dogovorili ljetni transfer!

Wenger je dodao da želi Wilshere ostane i da će igrač kasnije donijeti odluku, budući da je sada usredotočen na nadolazeće utakmice.

“Mislim da će odlučiti na kraju sezone. Neće ići na Svjetsko prvenstvo bez rješavanja svoje situacije. Ne bi bilo razumno” rekao je francuski trener.

[su_no1_for_tennis]

Upitan o svojoj budućnosti u klubu, Wenger je rekao da trenutačno nije zabrinut, već da želi završiti sezonu na pravi način.

“Svjestan sam rezultata, a kad nisu dobri kao što svi žele, postavljaju se pitanja. Ne mogu time upravljati, već samo mojom posvećenošću i kvalitetom svog rada” zaključio je Wenger.

Arsenal će u polufinalu Lige Europe igrati protiv madridskog Atletica, dok su u Premier ligi tek na šestom mjestu, bez šansi za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!