NaslovnicaVijestiWenger objasnio zbog čega je Giroud morao da bude prodat

Wenger objasnio zbog čega je Giroud morao da bude prodat

Arsenalov menadžer Arsene Wenger objasnio je da je dopustio francuskom napadaču Olivieru Giroudu da napusti klub kako bi mu omogućio da ode na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Wenger objasnio

Posljednjeg dana prijelaznog roka Giroud je napustio Arsenal i preselio se u suparnički Chelsea s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

[su_premierleague]

“Giroud je popularnan među igračima i članovima kluba. Svi su bili tužni kad je odlazio, ali je htio veću minutažu kako bi igrao za Francusku na Svjetskom prvenstvu. Zato sam mu dopustio da napusti klub”, rekao je Wenger, a prenosi BBC.

Arsenalov dugogodišnji menadžer istaknuo je kako nije jednostavno odbiti 20 milijuna eura za Girouda samo zato što je ponudu poslao Arsenalov gradski rival Chelsea.

“Već smo sve dogovorili s Aubameyangom, a Giroud ima troje male djece i nije želio napustiti London. Nije lako odbiti Chelsea pozivajući se samo na suparništvo.

Mahrez odbija trenirati nakon propalog transfera u City, suigrači mu dali zanimljiv nadimak

Klubovi se ponovo RAZBACIVALI novcem: Ovo je DESET najvećih transfera u zimskom roku!

Giroud je u Arsenalu proveo pet i pol sezona i postigao 105 golova u 253 utakmice, dok je za francusku reprezentaciju postigao 29 pogodaka u 69 utakmica.

Prvi profesionalni ugovor potpisuje za Grenoble 2005. godine. Sezonu 2007/08 je igrao na posudbi u Istresu. 2008. godine prelazi u Tours koji je nastupao u drugoj francuskoj ligi. Sa 21 postignutim pogotkom Giroud je bio najbolji strijelac lige.

[su_basketball_live_koeficijenti]

1. srpnja 2010. godine potpisuje za Montpellier. Za novi klub debitirao je 29. srpnja u okviru trećeg kruga kvalifikacija za Europsku ligu protiv mađarskog Győrija. Na toj utakmici postiže svoj prvi gol za Montpellier. Prvi ligaški pogodak postigao je 28. kolovoza protiv Valenciennesa. Za Montpellier je odigrao 73 ligaške utakmice i postigao 33 pogotka.

U lipnju 2012. godini je Guroud prešao u engleski Arsenal iz Montpelliera.

Giroud je debitirao za francusku nogometnu reprezentaciju u 2011. godini protiv SAD-a. Za Francusku je nastupio na Europskom prvenstvu u 2012. godini i na Svjetskom prvenstvo u Brazilu. U svibnju 2016. našao se i na popisu za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj, gdje je su tricolori poraženi u finalu od Portugala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!