NaslovnicaVijestiSVE BI BILO DRUGAČIJE: Wenger otkrio kojeg igrača je skoro doveo u...

SVE BI BILO DRUGAČIJE: Wenger otkrio kojeg igrača je skoro doveo u Arsenal 2017 godine!

Bivši trener Arsenala Arsene Wenger otkrio je koliko zapravo je nedostajalo da bi klub u prije dvije godine doveo najvećeg engleskog talenta. Naravno, riječ je o Jadonu Sanchu koji je 2017. godine napustio Manchester City i potpisao za  Dortmund.

ARSENE WENGER ISKRENO

Jadon Sancho nakon odlaska u Njemačku se afirmisao u jednog od najboljih engleskih veznih igrača. Mladi 18-godišnji lkrilni napadač u ekipi Manchester Citya nije dobio priliku za brzu tranziciju u prvu momčad, pa je otišao u Dortmund u ekipu Borussie. U ovoj sezoni doživio je punu implementaciju te je jedan od “najvrućih” igrača na svom položaaju na svijetu.

POMIRILI SE DA ODLAZI: Inter kreće po zamjenu za Icardija, evo tko su 4 glavne mete!

No, kada je napustio Manchester City 2017 godine, Arsene Wenger, tadašnji trener Arsenala, također je bio zainteresiran za za njega, a o tome je govorio za beIN Sports.

“Htio sam ga odvesti iz Manchester Cityja, gdje nije dobio priliku. Pokušao sam ga privući jer dolazi iz Londona. Htio sam da dođe u Arsenal. On je jedan od najboljih igrača svoje generacije, odličan u driblinzima a uz to je i pozitivno arogantan” bio je pun pohvala na račun tinejdžera Wenger.

Sancho je postigao sedam golova u Bundesligi ove sezone, a također je postigao i jedan u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!