NaslovnicaVijestiXabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski stručnjak je bio visoko pozicioniran na željenu listu trenera Liverpoola i Bayerna. Oba kluba će ovog ljeta biti bez svojih sadašnjih trenera, Jurgena Kloppa i Thomasa Tuchela.

Prema dodatnim informacijama Fabrizija Romana, Alonso će ostati u Bayeru najmanje još iduće sezone, s fokusom na zadržavanju trenutačnog sastava momčadi te planom za pojačanja s nekoliko novih igrača. Romano također navodi da će nakon te sezone stupiti na snagu otkupna klauzula u Alonsovom ugovoru, što bi moglo privući interes mnogih klubova. Liverpool i Bayern će i dalje pratiti situaciju, a očekuje se da će isto učiniti i Real Madrid.

Xabi Alonso preuzeo je Bayer Leverkusen u listopadu 2022. godine, nakon što je prethodno vodio rezervni tim Real Sociedada. Trenutno je Bayer vodeća momčad u njemačkom prvenstvu s deset bodova više od drugoplasiranog Bayerna.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!