NaslovnicaVijestiXabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski stručnjak je bio visoko pozicioniran na željenu listu trenera Liverpoola i Bayerna. Oba kluba će ovog ljeta biti bez svojih sadašnjih trenera, Jurgena Kloppa i Thomasa Tuchela.

Prema dodatnim informacijama Fabrizija Romana, Alonso će ostati u Bayeru najmanje još iduće sezone, s fokusom na zadržavanju trenutačnog sastava momčadi te planom za pojačanja s nekoliko novih igrača. Romano također navodi da će nakon te sezone stupiti na snagu otkupna klauzula u Alonsovom ugovoru, što bi moglo privući interes mnogih klubova. Liverpool i Bayern će i dalje pratiti situaciju, a očekuje se da će isto učiniti i Real Madrid.

Xabi Alonso preuzeo je Bayer Leverkusen u listopadu 2022. godine, nakon što je prethodno vodio rezervni tim Real Sociedada. Trenutno je Bayer vodeća momčad u njemačkom prvenstvu s deset bodova više od drugoplasiranog Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!