NaslovnicaVijestiXavi otkrio listu od četiri igrača koja želi dovesti u Barcelonu!

Xavi otkrio listu od četiri igrača koja želi dovesti u Barcelonu!

Nakon što je Barcelona prošlog tjedna smijenila Ronalda Koemana s mjesta menadžera, odmah se postavilo pitanje tko će zamijeniti Nizozemca i tako preuzeti odgovornost za preokret u formi katalonskog kluba.

Tjedan dana nakon otpuštanja, favorit kladioničara je trenutno bivša legenda kluba Xavi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako još ništa nije službeno, prema španjolskim medijima, trenutni menadžer Al Sadda objavijestio je Barcelonu o igračima koje bi teoretski želio potpisati.

Španjolski mediji tvrde da je Xavi već pripremio svoju listu želju, te otkrivaju da je jedan od igrača koje želi dovesti Unitedov Paul Pogba.

Francuzu na Old Trafordu istječe ugovor na kraju tekuće sezone, što znači da bi se, teoretski, Pogba mogao povezati sa Xavijem i Barcom u besplatnom transferu.

Sličnu ponudu bi mogao dobiti Erling Haaland, budući da je napadač Dortmunda sljedećeg dostupan po nižoj cijeni.

Brojna izvješća upućuju na to da će klauzula u ugovoru 21-godišnjaka značiti da će koštati samo 68 milijuna funti.

Barcelona će morati uvjeriti Haalanda da odbije klubove poput Real Madrida, Manchester Cityja, a možda čak i Bayerna ako želi dovesti Norvežanina – ali Xavijev popis želja tu ne završava.

Još jedan mladić koji bi iduće godine mogao krenuti na Camp Nou je Dani Olmo, igrač koji će već dobro poznavati klub, jer je prošao kroz njihov poznati akademski sustav La Masije.

Ovaj 23-godišnjak napustio je Barcu kao dijete kako bi pronašao regularni nogomet u hrvatskom velikanu zagrebačkom Dinamu – gdje je briljirao.

Time je Španjolac nakon toga prešao u RB Leipzig, za kojeg nastavlja blistati u Bundesligi.

Sada već punopravni španjolski reprezentativac, možda bi ovo moglo biti savršeno vrijeme za povratak u Barcu, kojim će upravljati čovjek koji zna ponešto o usponu u La Masiji.

Posljednji dio slagalice za Xavija je branič Seville Jules Kounde, koji je umalo došao u Chelsea na ljeto.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!