NaslovnicaVijestiXavi prekrižio Memphisa Depaya, ali on ne želi napustiti klub

Xavi prekrižio Memphisa Depaya, ali on ne želi napustiti klub

Čelnici Barcelone napravili su puno dobrih stvari u ovom prijelaznom roku, no sada su suočeni s novim problemom.

Trener Xavi prekrižio je Memphisa Depaya, no iskusni Nizozemac ne želi napustiti klub bez njegovog odabira u kojoj sredini će nastaviti karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čelnici Barcelone poručili su Depayu da traži novi klub koji je spreman uplatiti 20 milijuna eura na račun katalonskog kluba, ali za sada nitko ne želi dati novac.

Depay je svojim poslodavcima poručio da ga mogu prodati samo u jedan od najboljih europskih klubova, inače želi napustiti klub kao slobodan igrač.

Barcelona ne želi jednostrano raskinuti ugovor koji vrijedi do idućeg ljeta i pokušava se dogovoriti s Depayem oko isplate. Depay želi da mu Barca isplati sav novac, dok klub želi da on oprosti dio potraživanja, pa će biti zanimljivo pratiti razvoj cijele situacije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!