NaslovnicaVijestiXavi preuzima Ajax nakon odlaska iz Barcelone?

Xavi preuzima Ajax nakon odlaska iz Barcelone?

Xavi Hernandez, španjolski stručnjak, gotovo će sigurno napustiti klupu Barcelone na kraju ove sezone i, kako stvari stoje, ne bi trebao biti dugo bez posla nakon avanture na Camp Nou.

Kako se navodi, već su počela nagađanja koji će klub nakon Barcelone Xavi voditi s klupe u narednom periodu, a to bi mogao biti nizozemski velikan, Ajax.

Xavijeva odluka da napusti Camp Nou na kraju sezone privukla je pozornost nekih momčadi koje traže trenera za sljedeću sezonu, osobito u Ajaxu. Amsterdamski klub cijeni Xavijevu igračku prošlost i njegovu ulogu u Barceloni kao trenera koji je pružao priliku mnogim mladim igračima. Ajax tradicionalno njeguje bogatu bazu mladih talenata te im je važan njihov razvoj. Pritom posebno cijene Xavijev profil kao stručnjaka koji promovira taktičku igru i posjed lopte. Hoće li biti suradnje dviju strana, ostaje za vidjeti.

Podsjetimo, Barcelona sa Xavijem trenutno zauzima drugo mjesto ligaške tabele i zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Real Madridom, dok će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv PSG-a.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!