NaslovnicaVijestiZABORAVLJENA ZVIJEZDA TOTTENHAMA NA IZLAZNIM VRATIMA: Pochettino nema mjesta za njega u...

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA TOTTENHAMA NA IZLAZNIM VRATIMA: Pochettino nema mjesta za njega u svom sastavu!

Veznjak Tottenhama Victor Wanyama pojavio se kao meta belgijskog kluba Club Bruggesa koji želi dogovoriti transfer prije nego što se prijelazni rok zatvori.

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA

28-godišnjak je bio ograničen na samo četiri nastupa za Spurse prošle sezone i još uvijek nije dobio niti jednu minutu na terenu za Mauricija Pochettina na početku sezone 2019/20.

Tottenham je ostvario pobjedu protiv Aston Ville i teško izjednačen rezultat protiv Manchester Cityja, ali Wanyama nije bio uključen čak ni u Pochettinovu momčad od 18 igrača za putovanje na Etihad stadion.

OGROMNE CIFRE: Evo koliko će Dinamo Zagreb zaraditi ako prođe u grupnu fazu Lige prvaka!

Wanyami je ostalo još dvije godine u ugovoru, ali prema pisanju The Expressa, zvijezda od 18 milijuna funti želi osigurati transfer van sjevernog Londona kako bi mogao igrati više nogometa.

Express prenosi da je Club Brugges koji je jednom došao do finala Europskoog kupa spreman za slanje ponude za Kenijca, ali još nije jasno hoće li Spursi biti spremni da ga puste ili ne.

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Posljednja prepreka za tim sa Maksimira u kvalifikacijama za Ligu prvaka!

Tottenham je već ovog ljeta odbio pristup posudbe od West Hama za Wanyamu, a Pochettino će možda željeti da zadrži njegove usluge dok se momčad priprema za borbu na više frontova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!