NaslovnicaVijestiZaboravljeni Alen Halilović ima novi klub

Zaboravljeni Alen Halilović ima novi klub

Nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa, Alen Halilović, danas ima 26 godina i već od januara ove godine je bez kluba nakon što ga je Sergej Jakirović otpisao u Rijeci. Međutim, čini se da se pojavio jedan tim koji bi ga s oduševljenjem prihvatio u svojim redovima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema rumunskom Rapidu iz Bukurešta, tamošnji medij Gazeta Sporturilor izvještava da čelnici kluba započinju pregovore s agentom Alena Halilovića. Njegov agent već gotovo pola godine traga za angažmanom.

Prema izvorima, bivši hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, pokazuje interes za prelazak u Bukurešt, dok Rapid istovremeno želi dovesti kontroverznog talijanskog napadača Marija Balotellija. Halilović je nekada bio smatran velikom nadom ne samo hrvatskog, već i europskog nogometa. Očekivala se sjajna karijera za njega, no ovaj vezni igrač nikada nije u potpunosti iskoristio svoj potencijal.

Nakon odlaska iz Dinama 2014. godine, Alen Halilović je prešao u Barcelonu, ali za prvi tim je odigrao samo jedan meč, uglavnom nastupajući za omladinske kategorije ovog katalonskog diva. Nakon toga, preselio se u Sporting iz Gijona, gdje je redovito igrao i ostvarivao pristojne rezultate. Međutim, nakon tog perioda, uslijedio je dramatičan pad u njegovoj karijeri.

Alen Halilović je imao priličan broj klubova u svojoj karijeri, uključujući HSV, Las Palmas, Heerenveen i Standard Liege. Također je odigrao nekoliko utakmica za Milan, ali se nije uspio istaknuti na San Siru.

Za reprezentaciju Hrvatske je nastupio 10 puta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!