NaslovnicaVijestiZaboravljeni Alen Halilović ima novi klub

Zaboravljeni Alen Halilović ima novi klub

Nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa, Alen Halilović, danas ima 26 godina i već od januara ove godine je bez kluba nakon što ga je Sergej Jakirović otpisao u Rijeci. Međutim, čini se da se pojavio jedan tim koji bi ga s oduševljenjem prihvatio u svojim redovima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema rumunskom Rapidu iz Bukurešta, tamošnji medij Gazeta Sporturilor izvještava da čelnici kluba započinju pregovore s agentom Alena Halilovića. Njegov agent već gotovo pola godine traga za angažmanom.

Prema izvorima, bivši hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, pokazuje interes za prelazak u Bukurešt, dok Rapid istovremeno želi dovesti kontroverznog talijanskog napadača Marija Balotellija. Halilović je nekada bio smatran velikom nadom ne samo hrvatskog, već i europskog nogometa. Očekivala se sjajna karijera za njega, no ovaj vezni igrač nikada nije u potpunosti iskoristio svoj potencijal.

Nakon odlaska iz Dinama 2014. godine, Alen Halilović je prešao u Barcelonu, ali za prvi tim je odigrao samo jedan meč, uglavnom nastupajući za omladinske kategorije ovog katalonskog diva. Nakon toga, preselio se u Sporting iz Gijona, gdje je redovito igrao i ostvarivao pristojne rezultate. Međutim, nakon tog perioda, uslijedio je dramatičan pad u njegovoj karijeri.

Alen Halilović je imao priličan broj klubova u svojoj karijeri, uključujući HSV, Las Palmas, Heerenveen i Standard Liege. Također je odigrao nekoliko utakmica za Milan, ali se nije uspio istaknuti na San Siru.

Za reprezentaciju Hrvatske je nastupio 10 puta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!