NaslovnicaVijestiZABRINJAVAJUĆE VIJESTI: Robert Prosinečki zadržan u bolnici!

ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI: Robert Prosinečki zadržan u bolnici!

Nakon velikog uspjeha Bosne i Hercegovine, selektor Robert Prosinečki zadržan je u bolnici zbog čega je također i propustio otvaranje novih prostora nogometnog saveza koje je bilo održano juče.

U Ligi naroda Bosna i Hercegovina je osvojila promociju u elitnu ligu A, ispunivši tako veliki cilj izbornika Roberta Prosinečkog. Hrvat je platio visoku cijenu zbog stresnih događaja u i oko reprezentacije, jer je jučer zadržan u kliničkom centaru Sarajevo!

Edin Džeko: Najteže mi je bilo igrati protiv njega

Informacije koje mediji danas prenose razlikuju se jedna od druge. Neki mediji prenose da je Prosinečki iscrpljen i da mu je potrebna infuzija, dok drugi prenose da ima probleme sa probavom i crijevima. Prosinečki je ostao u bolnici na pregledima, a zbog zdravstvenih problema morao je propustiti svečanostiotvaranja novih prostora nogometnog saveza.

Poznato je također da je Robi strastveni pušač, što bi također mogao biti razlog njegovih zdravstvenih problema.

Danas bi trebali dobiti više informacija o svom zdravstvenom statusu selektora reprezentacije BiH.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!