NaslovnicaVijestiZanetti: Inter ima potpuno povjerenje u Mancinija

Zanetti: Inter ima potpuno povjerenje u Mancinija

U Interu još uvijek imaju potpuno povjerenje u trenera Mancinija, unatoč lošoj formi u posljednje vrijeme, prema mišljenju potpredsjednika Javiera Zanettija.

Inter ima potpuno povjerenje u Mancinija

Sjajan početak sezone donio je timu iz Milana prvo mjesto, na kojem su se zadržali do sredine sezone, ali nakon niza razočaravajućih rezultata u 2016. godini, tim sa Guiseppe Meazze je pao na peto mjesto, te sad zaostaje ogromnih 18 bodova za vodećim Juventusom.

Inter je ovog vikenda poražen rezultatom 2-1 protiv Torina, a taj poraz bi im mogao biti koban, jer su sada u veoma teškoj situaciji da izbore i Ligu prvaka, jer trećeplasirana Roma sada ima osam bodova više.

Međutim, Zanetti tvrdi da će Mancini ostati na klupi milanskog kluba, izjavivši da su očekivali da će tim proći kroz teško razdoblje u jednom trenutku ove sezone.

“Inter ima potpuno povjerenje u Mancinija”, izjavio je Zanetti za Mediaset.

“Tim je bio bolji u prvom dijelu sezone a onda su počeli praviti greške. Sve ovo vrijeme smo ostali realni. Znali smo da ćemo naići na neke poteškoće u nekom trenutku.”

“Svi su bili ljuti nakon poraza od Torina, ali moramo nastaviti vjerovati da je moguće osvojiti treće mjesto, iako će sada biti mnogo komplikovanije.”

Inter svoju sljedeću utakmicu igra u gostima kod Frosinonea u subotu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!