NaslovnicaVijestiZanimljiv plan: Nijemci već pripremaju teren za dovođenje Mourinha, a ne radi...

Zanimljiv plan: Nijemci već pripremaju teren za dovođenje Mourinha, a ne radi se o Bayernu…

Portugalska trenerska zvijezda Jose Mourinho koji je još uvijek bez posla navodno se nalazi na radaru jednog od najvećih klubova u elitnoj njemačkoj Bundesligi.

Manchester United pomogao

Portugalski trener Jose Mourinho s nestrpljenjem očekuje svoj povratak u trenerske vode, ali trenutno čeka prikladnu ponudu i očito ne namjerava ‘skočiti’ što je prije moguće. Nedavno je to dokazao odbijanjem francuskog giganta Lyona, a njemački list SportBild ovih je dana objavio vijest da bi trebao biti jedan od najpoznatijih nogometnih trenera biti na ulaznim vratima – Bundeslige!

Transfer glasine: United doveo španskog “wonderkida”, PSG želi igrača Chelseaja, Ibrahimović blizu povratka u Italiju

SportBild tvrdi da Mourinho intenzivno uči njemački jezik, te navodi da bi ga trebalo shvatiti vrlo ozbiljno čak i kada je u pitanju Borussija iz Dortmunda, koju trenutno vodi Švicarac Lucien Favre. U posljednje dvije godine se vidjelo da je Favreovo dovođenje pun pogodak, te su u njemačkim novinama puni rezerve kada Švicarac u pitanju, a također ovo nije prvi put da Mourinho koketira s prestižnim klubom u njemačkom nogometu, nakon što je nekoliko puta već bio potencijalni kandidat za klupu Bayerna iz Munchena.

Mediji u Španjolskoj već neko vrijeme govore kako se Mourinho smiješi još privlačnijoj opciji, jer je on navodno prva želja Real Madrida ikoliko otkaz dobije Zinedine Zidane.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!