NaslovnicaVijestiZanimljiva ispovijest bivšeg nogometaša Uniteda: "Smijali su mi se a onda mi...

Zanimljiva ispovijest bivšeg nogometaša Uniteda: “Smijali su mi se a onda mi je Rooney dao svog Lamborghinija!”

Ispovijest bivšeg nogometaša Manchester Uniteda odijeknula širom nogometne Europe i već nekoliko dana se vrti po naslovnicama svih većih medija.

Kad je Carlos Tevez 2007. prešao u Manchester United, mnogi su ga toplo dočekali, a mnogi suigrači su mu željeli priuštiti čak i prijevozno sredstvo. Argentinski napadač vozio je auto marke Audi koji je bio sponzor Manchestera i kojeg je dobio od kluba. No, sponzorsko vozilo nerviralo je gotovo sve suigrače koji su se čak i znali našaliti na račun Teveza.

TEK DOŠAO – A VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Za njega nema mjesta na Anfieldu – odlazi u Tursku!

Sada je Argentinac otvorio dušu i domaćim argentinskim medijima, otkrivši znatiželju iz dana kada je nosio dres Crvenih đavola. “Igrači Uniteda vozili su se s Ferrariem ili Lamborghinijem na treningu. Svi, čak i najgori igrači, imali su Ferrari. Vozio sam se s Audijem koji mi je klub dao i zbog toga su se svi šalili na moj račun i smijali mi se.”

“Osjećao sam se kao da vozim Fiata 600. Također sam razgovarao o tome s Rooneyjem, ali budala je inzistirala da uzmem njegov Lamborghini. Dao mi ga je.” ispričao je nevjerojatan događaj argentinski nogometaš, dodavši da su se on i Rooney brzo sprijateljili s obzirom da obojica dolaze iz siromašne sredine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!