NaslovnicaVijestiZanimljivo otkriće legendarnog Gattusa: "Supruga je sabotirala moj transfer iz snova"

Zanimljivo otkriće legendarnog Gattusa: “Supruga je sabotirala moj transfer iz snova”

Trener Napolija Gennaro Gattuso otkrio je da je 2012. bio na pragu spektakularnog transfera, koji se nikada nije dogodio zbog protivljenja njegove supruge.

Trener Napolija Gennaro Gattuso mogao je biti prva zvijezda iz modernog talijanskog nogometa u redovima argentinskog velikana Boce Juniorsa. Sedam godina kasnije pretekao ga je bivši suigrač iz Azzurrija Daniele de Rossi, a Gattuso je priznao da je bio vrlo blizu preseljenja u Buenos Aires 2012. godine kad je odlazio iz Milana, ali ga je sabotirala supruga, pa je završio umjesto u Sionu u Boci.

Jurgen Klopp pronašao idealnog partnera za Virgil van Dijka: Koštat će ga 75 milijuna eura i stiže iz Španjolske!

“Moja supruga je glavna u kući ona upravlja porodicom,  a ja sam oduvijek obožavao Bocu. Imao sam sreću da sam nekoliko puta nastupio protiv njih. Početkom 2012. godine bio sam vrlo blizu preseljenja u Boku, ali supruga na kraju nije pristala na tako nešto. Tada smo imali vrlo malu djecu i stoga vrijeme za selidbe nije bilo primjereno “, rekao je Gattuso, koji bi svojim temperamentom sigurno znao da kultnu La Bomboneru digne na noge.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!