NaslovnicaVijestiZapočela je licitacija za Messijevu salvetu, ponuda već dosegnula nevjerojatnu cijenu

Započela je licitacija za Messijevu salvetu, ponuda već dosegnula nevjerojatnu cijenu

Danas je započela licitacija za salvetu na kojoj je Barcelona zapisala obećanje o potpisivanju ugovora s tada 13-godišnjim Lionelom Messijem. Salveta je potpisana u prosincu 2000. godine kada je tadašnji sportski direktor Barcelone Carles Rexach dogovorio s menadžerom Horaciom Gaggiolijem angažiranje Argentinca, koji je kasnije postao najbolji strijelac u povijesti kluba.

Aukcijska kuća Bonhams opisala je dokument kao tekst napisan plavom tintom na uobičajenoj španjolskoj voštanoj salveti. Licitacija je iznosila 274.000 dolara ubrzo nakon početka prodaje, a rane ponude su dostigle skoro 300.000 dolara.

“Iako nikada nije bio pravno obavezujući, emocionalno predstavlja duboku vezu ili početak duboke veze koju je Messi imao s Barcelonom”, rekao je direktor marketinga Bonhamsa Marc Sands. Messi je pomogao Barceloni u osvajanju 35 trofeja, s rekordnih 782 nastupa i 674 postignuta gola.

Najnovije vijesti

Zlatko Dalić objavio popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

0
Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije, objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo koje počinje 14. lipnja. Dalić je preliminarno izabrao 26 igrača, uz dodatnih...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!