NaslovnicaVijestiZaradit će 28 milijuna eura nakon što je odigrao samo tri utakmice...

Zaradit će 28 milijuna eura nakon što je odigrao samo tri utakmice i skupio 48 minuta

Leeds je dobio naređenje od strane FIFA-e da plati iznos od 28 milijuna eura francuskom nogometašu Jean-Kevinu Augustinu.

U siječnju 2020. godine, on je stigao u Leeds na posudbu iz Leipziga s dogovorom da će se njegov ugovor otkupiti ako se Leeds uspije vratiti u Premier ligu. Iako se Leeds uspio vratiti u Premier ligu, nisu otkupili njegov ugovor. Leipzig je prije dvije godine podnio tužbu protiv engleskog kluba, a FIFA je presudila u korist Leipziga te im je dodijelila oko 20 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tu nije bio kraj problemima Leedsa jer je i sam nogometaš podnio tužbu. Jean-Kevin Augustin se obratio FIFA-i zahtijevajući isplatu punog petogodišnjeg ugovora koji je trebao potpisati u lipnju 2020. FIFA je presudila u korist Augustina, a Leeds se žalio na tu presudu Sportskom arbitražnom sudu.

Jean-Kevin Augustin je odigrao samo tri utakmice za Leeds i skupio 48 minuta igre. Svoju nogometnu karijeru je započeo u PSG-u, nakon čega je 2017. prešao u Leipzig, a od prošle godine je u Baselu.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!