NaslovnicaVijestiFANTASTIČAN NOGOMETAŠ: Navijač Liverpoola postavio klip sa utakmice protiv PSG-a iz kojeg...

FANTASTIČAN NOGOMETAŠ: Navijač Liverpoola postavio klip sa utakmice protiv PSG-a iz kojeg je jasno zašto Klopp obožava Hendersona!

Redsi su u prvom poluvremenu već vodili sa 2:0 golovima Daniela Sturridgea i Jamesa Milneraa, ali, unatoč dominaciji tokom cijelog meča, PSG je uspio stići rezultat pred sami kraj utakmice.

Jordan Henderson

Nakon što je tri dana ranije pretrpio ozljedu oka u susretu protiv Tottenhama, Roberto Firmino je ušao u igru pred sami kraj meča, da bi u drugojminuti sudijske nadoknade fantastično pogodio zaa slavlje domaćih.

Jordan Henderson, kojem je ovo bio tek drugi start ove sezone, predvodio je svoju momčad do pobjede nad PSG-om. 28-godišnji središnji vezni igrač mora se boriti za mjesto u početnih 11 ove sezone, a sa ovakvim igrama to će i uspjeti.

>> Igrači Reala podijeljeni: Zlatna lopta Ronaldu ili Modriću?!

Na ljeto, Naby Keita i Fabinho stigli su na Merseyside u transferu vrijednom 95 milijuna funti iz RB Leipziga i Monaca ali je Henderson pokazao Kloppu zašto on mora biti u prvih jedanaest sa svojom izvrsnom paartijom protiv PSG-a.

[su_cashout]

Jedan navijač Liverpoola podijelio je izuzetan video isječak od 25 sekundi sa susreta na otvaranju Lige prvaka. U klipo od 25 sekundi, u centru pažnje je Henderson, koji je pun želje, borbenosti i požrtvovanosti u tri navrata prekidao napada protivnika i omogućio priliku svojim napadačima za postizanje gola. Nije ni čudo zašto ga Klopp toliko poštuje i cijeni.

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!