NaslovnicaVijestiZbog silovanja u Mostaru uhićen 19-godišnji nogometaš Veleža

Zbog silovanja u Mostaru uhićen 19-godišnji nogometaš Veleža

Hercegovačka policija lišila je slobode državljanina Obale Slonovače koji je priveden zbog silovanja u Tužilaštvo HNK u Mostaru. Radi se o 19-godišnjem nogometašu Veleža Stephanu Barouu.

Barou se priključio Veležu na pripremama u Turskoj, a stručni štab odlučio je da ga zadrži u svom taboru. Ipak, Barou još uvijek nije zaigrao u zvaničnoj utakmici za mostarski tim jer čeka radnu dozvolu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Optuženi je priveden zbog silovanja maloljetnice zbog čega iz policije ne iznose više informacija, kao ni zbog istražnih radnji koje su u toku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!