NaslovnicaVijestiZdravko Mamić poslao poruku stručnom stožeru Dinama: Game over!

Zdravko Mamić poslao poruku stručnom stožeru Dinama: Game over!

Usljed novonastale krize u nogometu uzrokovane prekidom svih natjecanja zbog pandemije koronavirusa, mnogi klubovi, pa i oni najveći, odlučili su da “srežu” troškove, odnosno da značajno smanje primanja igračima, kako bi uspješno prevazišli ovaj period.

Na takav potez odlučio se i zagrebački Dinamo, a plan je bio sljedeći: trećina primanja isplatila bi im se u redovnim rokovima, dok bi se trećina primanja isplatila u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice GNK Dinamo.

Ipak, igrači i stručni stožer odbili su ovakav plan rukovodstva kluba, a čelnici Dinama uzvratili su otpuštanjem kompletnog stručnog stožera, izuzev glavnog trenera Nenada Bjelice, čija je sudbina na Maksimiru sada potpuno neizvjesna.

Iz Međugorja se javio i Zdravko Mamić, “alfa i omega” zagrebačkog kluba, vidno frustriran neposlušnošću stručnog stožera i igrača.

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern Munchen i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over.” poručio je Mamić preko svog facebook profila.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!