NaslovnicaVijestiŽELI IGRATI SA NJIM U MADRIDU: Eden Hazard zove kolegu iz reprezentaciju...

ŽELI IGRATI SA NJIM U MADRIDU: Eden Hazard zove kolegu iz reprezentaciju da dođe u Real!

Zvijezda Chelseaja, Eden Hazard, navodno želi vidjeti kako ga u Real Madrid slijedi branič Tottenhama Toby Alderweireld ovog ljeta.

ŽELI IGRATI

Branič Spursa već je nekoliko godina jedan od najboljih europskih braniča i mogao bi biti idealan za pojačanje Real Madrida.

Prema riječima Don Balona, Hazard je obožavatelj i dobar prijatelj sa kolegom iz reprezentacije i želi da mu se pridruži ovo ljeta u Madridu, zajedno sa Thibaut Courtoisom.

Izvješće povezuje Hazarda sa Realom, dok smo već pisali o tome kako je i sam odmahnuo glavom kada su mu navijači Chelsea govorili da ostane na Stamford Bridgeu.

Diario Gol je također povezao Hazardovog suigrača iz Chelseaja, N’Golo Kantea sa Los Blancosima, a menadžer Zinedine Zidane je rekao da je veliki navijač tog igrača.

Međutim, zanimljivo je da i sam Hazard želi Alderweirelda i postavio ga je kao velikim prioritetom umjesto igrača koji je u posljednjih nekoliko godina nastupao uz njega u zapadnom Londonu.

Alderweireld je također povezan sa Manchester Unitedom i Arsenalom, dok se tvrdi da bi mogao otići za samo 25 milijuna funti ovog ljeta.

To bi bila odlična naknada za bilo koji klub, uključujući Real.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!