NaslovnicaVijestiZidane nakon šokantnog poraza: Odgovornost je na meni, ovo je nedopustivo

Zidane nakon šokantnog poraza: Odgovornost je na meni, ovo je nedopustivo

Real Madrid je pretrpio šokantan poraz od Shakhtara u Madridu (2:3) u prvom kolu grupne faze Liga prvaka, a trener “kraljevskog kluba” Zinedine Zidane preuzeo je odgovornost za ovaj neuspjeh.

“Loš momenat. Prva utakmica u natjecanju… Nismo igrali kako treba, a kada je tako onda je trener uvijek kriv. Odgovoran sam za ovo i moram da pronađem rješenje, zato što ne možemo igrati na ovakav način”, istakao je Zidane.

Prvak Španjolske odigrao je katastrofalno prvo poluvrijeme i na velikom odmoru gubio sa 3:0. U nastavku je uspio da se vrati, ali ne i da se spase poraza.

“Dobro je što smo napravili reakciju, ali prvo poluvrijeme je bilo jako loše. Nismo dobro ušli u utakmicu, nismo imali samopouzdanja. Igrali smo i u nešto izmjenjenijem sastavu, ali to nije izgovor”.

Predstojećeg vikenda na programu je El Clasico protiv Barcelone. “Vidjećemo. Analiziraćemo ovaj susret, pa se pripremati za taj”, poručio je Zidane.

Real je prije Shakhtara izgubio i od Cadiza u La Ligi, pa uz dva uzastopna poraza ulazi u najveći derbi španjolskog nogometa, koji je na programu u subotu od 16.00h na Camp Nou.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!