NaslovnicaVijestiŽivot Maura Icardija se pretvorio u pravu noćnu moru: Ispred kuće mu...

Život Maura Icardija se pretvorio u pravu noćnu moru: Ispred kuće mu Interovi Ultrasi

Nakon što je danas predsjednik Intera i bivši igrač milanskog kluba, Javier Zanetti rekao da je kapitenska traka, Maura Icardija kojem se život u par dana pretvorio u noćnu moru, u pitanju, večeras se pred njegovom kućom pojavilo 40-ak navijača Intera. Naravno, za sve ovo je razlog jedno poglavlje u njegovoj knjizi gdje je opisao jedan sukob sa navijačem Intera.

mauro-icardi-cropped_1tgc7brgwoiho1d9v52sz167vp

Danas su Icardija navijači izvrijeđali i na utakmici protic Cagliarija u kojoj je on promašio jedanaesterac, a navijači ‘proslavili’ promašaj. Inter je u toj utakmici izgubio sa 2-1. Međutim, tu se nije stalo. Navijači su se večeras pojavili pred kućom argentinskog nogometaša, a sve to zbog jedne rečenice u njegovoj knjizi u kojoj je u jednom poglavlju opisao sukob sa jednim navijačem Intera. Icardi je u svojoj knjizi napisao:

“Dovest ću 100 argentinskih kriminalaca koji će ubiti sve Interove Ultrase”.

Interovi Ultrasi su se večeras pojavili pred njegovom kućom u kojom boravi zajednom sa svojom suprugom Wandom Narom (koju je inače ‘preoteo’ od bivšeg suigrača Maxija Lopeza), koja je inače i njegov menadžer. Navijači milanskog kluba su večeras poručili Icardiju:

“Ovdje smo! Javi nam kada stignu tvoji argentinski prijatelji”.

I dalje nije poznata zvanična reakcija kluba na aktuelna dešavanja.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!