NaslovnicaVijestiZlatan donio konačnu odluku o nastupu na Svjetskom prvenstvu!

Zlatan donio konačnu odluku o nastupu na Svjetskom prvenstvu!

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač, donio je konačnu odluku o nastupu za nacionalni tim na predstojećem SP u Rusiji.

“Razgovarao sam sa Zlatanom, obavijestio me je da nije promenio odluku” rekao je sportski direktor Nogometnog saveza Švedske Lars Richt.

Nogometni savez Švedske saopštio je danas da Zlatan Ibrahimović neće igrati za nacionalni tim na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sportski direktor Nogometnog saveza Švedske Lars Richt je rekao da je razgovarao sa Ibrahimovićem prije dva dana.

“Obavijestio me je da nije promijenio odluku”, rekao je Richt.

Ibrahimović je napustio reprezentaciju Švedske 2016. godine nakon 116 odigranih utakmica i 62 postignuta gola.

protiv Milana kada smo pobijedili 3:2. Bila je to sjajna utakmica, a uvijek je sjajno pobijediti u derbiju”, rekao je reprezentativac Brazila.

>> Transfer glasine: United i Tottenham se bore za mladu englesku zivjezdu, Real dovodi igrača Liverpoola, Salah će odbiti sve ponude iz Madrida

>> Thibaut Courtois priznao kako će tužiti bivšeg trenera, a evo i zbog čega

Napadač, koji igra za Los Angeles Galaxy, nedavno je nagovijestio da bi mogao da se vrati u nacionalni tim za SP u Rusiji.

“Nedostaje mi reprezentacija. Razmišljam o povratku, i ako budem odlučio da igram – igraću. Sve zavisi od toga kako ću se osjećati na kraju klupske sezone. Ako budem vidio da sam spreman, i da mogu da pružim ono što umijem, zašto da ne nastupim. Vrata, svakako, nisu zatvorena”, govorio je ranije Ibrahimović.

Na konačnu odluku vjerovatno je imala uticaja i teška ozljeda koju je doživio prije godinu dana, a koja je sigurno ostavila traga na Zlatanovu fizičku spremu, koji je ipak na zalasku karijere.

Švedska je iznenađujuće eliminirala Italiju u doigravanju za SP, te se tako našla među putnicima za Rusiju, a Ibra na kraju ipak neće biti tamo.

Izbornik Švedske Janne Andersson bi tim za Rusiju trebalo da saopšti 15. svibnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!